Bootbemiddeling

Bootbemiddeling

Uw boot verkopen?

Een boot verkopen is een intensief proces en wij helpen hier graag bij.  Met Luigiboats verkoopt u uw speed- of motorboot aan de hand van bemiddeling.

Voordelen van bootbemiddeling

Uitgebreide poetsbeurt

De hele boot wordt vanbinnen en vanbuiten professioneel gereinigd. Dit doen we steevast omdat we uit ervaring weten dat dit de vraagprijs positief kan beïnvloeden.

Fotomateriaal

Wij zorgen voor professionele foto’s van de boot. Deze zijn nodig om een eerste indruk te geven en aan te sporen om een afspraak te maken om de boot te komen bezichtingen in onze showroom.

Bezichtingen

Wij beheren afspraken en staan in voor de begeleiding van de bezichtigingen, zo hoeft u niet steeds bereikbaar te zijn voor vragen en afspraken.

Stalling

De boot komt in onze showroom te staan waar hij gezien kan worden door potentiële kopers. Door de stalling uit het water, is het niet nodig om de boot telkens opnieuw schoon te maken voor elke nieuwe bezichtiging.

Professionele verkoper

Met alle verkregen informatie kan onze professionele verkoper alle technische vragen beantwoorden en de nodige troeven in de verf zetten.

Zekerheid

Uw boot zelf te koop aanbieden kan afschrikken bij potentiële kopers door mogelijke verborgen gebreken. Deze risico’s vallen weg door een samenwerking met Luigiboats.

Werkwijze

Verkoopklaar maken van de boot

De boot wordt grondig gekuist en technisch gecontroleerd. Na overleg worden eventuele reparaties of vernieuwingen uitgevoerd. Tenslotte wordt de boot gefotografeerd.

Verkoopprijs bepalen

In samenspraak zal er een verkoopprijs bepaald worden. Wij zullen u daarover adviseren op basis van een taxatie en verkennend marktonderzoek.

Marketing & verkoop

Via onze website, eigen sociale media accounts en advertentiecampagnes zal uw boot gepromoot worden. Reacties van potentiële kopers worden beantwoord en afspraken voor bezichtigingen worden beheerd tot wanneer de boot verkocht wordt.

Kosten

Verkoopklaar maken van de boot

Voor het in de verkoop zetten van uw boot rekenen wij geen opstartkosten. Wij werken met het systeem NO CURE, NO PAY.

Verkoop tot stand brengen

Bij het tot stand komen van een succesvolle verkoop, rekenen wij een verkoopfee van 6% met een minimum van €500. De verkoopfee wordt na verkoop van uw boot in rekening gebracht en verrekend met het uit te betalen bedrag. 

Stalling

Voor de stalling van de boot in de showroom vragen we € 6,00 / m² per maand.

Opzeggen

Het tussentijds uit de verkoop halen van de boot tijdens de afgesproken verkooptermijn kost €500 + de door ons gemaakte kosten.

*Alle genoemde bedragen en verkoopfee zijn exclusief BTW.

Klaar om uw boot te verkopen

via bemiddeling?