BRIG Boten

Brig boten

BRIG Rib’s

Interesse in een RIB (Rigid Inflatable Boat) van BRIG? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn namelijk officiële verdeler van de BRIG Rib’s en kunnen advies geven over de modellen Eagle 5, Eagle 6, Eagle 6.7 & Eagle 8. 

Meer over BRIG Rib’s

BRIG is een toonaangevende fabrikant van Rigid Inflatable Boats (RIBs), wat staat voor stijve opblaasbare boten. Deze boten combineren de stabiliteit en duurzaamheid van een stijve romp met de drijfvermogenseigenschappen van opblaasbare tubes. Dit maakt ze uitermate geschikt voor verschillende maritieme activiteiten, waaronder recreatie, watersport, reddingsoperaties en professioneel gebruik. Luigiboats is met trots een officiële BRIG RIB’s verdeler van dit merk.

Rubberboot (soms benoemd als een opblaasboot of inflatable) is een lichtgewicht boot met stevige, opblaasbare tubes en een zachte bodem.

Een RIB rubberboot is een opblaasboot met een verharde bodem van polyester of aluminium.

Kenmerken van BRIG Rib’s

Hoogwaardige materialen

BRIG staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen bij de constructie van hun RIBs. Ze maken gebruik van duurzame rompen en kwalitatieve opblaasbare tubes, die bestand zijn tegen ruwe omstandigheden en de tand des tijds kunnen doorstaan.

Innovatieve ontwerpen

BRIG RIBs worden ontworpen met aandacht voor functionaliteit, prestaties en esthetiek. De boten hebben gestroomlijnde rompen en slimme indelingen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse activiteiten zoals varen, vissen, duiken en meer.

Veelzijdigheid

BRIG biedt een breed scala aan RIB-modellen met verschillende groottes en configuraties. Of je nu op zoek bent naar een kleine RIB voor persoonlijk gebruik of een grotere RIB voor professioneel gebruik, er is waarschijnlijk een BRIG-model dat aan je behoeften voldoet.

Comfort en veiligheid

De ontwerpen van BRIG RIBs omvatten vaak comfortabele zitplaatsen, opbergruimte en handige functies om het verblijf op het water zo aangenaam mogelijk te maken. Veiligheidsvoorzieningen zoals stevige handgrepen, bevestigingspunten voor reddingsvesten en antislipvloeren dragen bij aan de veiligheid van de opvarenden.

Prestaties

Dankzij de combinatie van de stijve romp en de opblaasbare tubes bieden BRIG RIBs uitstekende prestaties op het water. Ze kunnen hoge snelheden bereiken, scherpe bochten maken en bieden een stabiele vaarervaring, zelfs bij ruwe zeeomstandigheden.

Modulaire Accessoires

BRIG RIB’s stellen eigenaren in staat om de boot aan te passen voor diverse activiteiten, waardoor ze veelzijdigheid biedt voor varen, vissen, en meer. Deze aanpasbaarheid verhoogt niet alleen het comfort, maar optimaliseert ook de ervaring op het water volgens individuele voorkeuren.

Modellen

Deze modellen zetten we graag in de spotlights: Eagle 5, Eagle 6, Eagle 6.7 & Eagle 8

Deze boten zijn ideaal voor gezinnen en vrienden die op zoek zijn naar een sportieve en comfortabele RIB. Deze RIB’s zijn geschikt voor een breed scala aan watersportactiviteiten, zoals varen, vissen, zwemmen en zonnebaden.

Over het algemeen is de BRIG Eagle 8 een betere keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een ruimere, luxere RIB met meer opties. De BRIG Eagle 6.7 is een betere keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een kleinere, meer betaalbare RIB.

Eagle 5 – prijs vanaf €20.260

De BRIG Eagle 5 is een compacte, sportieve RIB die geschikt is voor maximaal 7 personen. De boot is 4,8 meter lang, 2,3 meter breed en heeft een diepgang van 0,4 meter. De Eagle 5 is standaard uitgerust met een diepe V-vorm romp, een ruim zonnedek, een boegopstap met ankerrol, een ingebouwde brandstoftank van 90 liter, een stijlvol dashboard, een comfortabele zithoek en een ruime opbergruimte. De boot is geschikt voor maximaal 8 personen en heeft een maximaal motorvermogen van 115 pk.

Eagle 6 – prijs vanaf €25.830

De BRIG Eagle 6 is een luxe performance sports RIB voor het hele gezin, gebouwd met comfort, stijl en veiligheid in gedachten. Het is een elegante, compacte RIB met een sportieve uitstraling. De Eagle 6 is 5,95 meter lang, 2,4 meter breed en heeft een diepgang van 0,5 meter. De boot is geschikt voor maximaal 8 personen en heeft een maximaal motorvermogen van 150 pk.

Eagle 6.7 – prijs vanaf €31.815

De BRIG Eagle 6.7 is een luxe performance sports RIB voor het hele gezin, gebouwd met comfort, stijl en veiligheid in gedachten. Het is een elegante, ruime RIB met een sportieve uitstraling. De Eagle 6.7 is 6,70 meter lang, 2,55 meter breed en heeft een diepgang van 0,5 meter. De boot is geschikt voor maximaal 13 personen en heeft een maximaal motorvermogen van 225 pk.

Eagle 8 – vanaf €63.620

De BRIG Eagle 8 is een luxe performance sports RIB voor het hele gezin, gebouwd met comfort, stijl en veiligheid in gedachten. Het is een elegante, ruime RIB met een sportieve uitstraling. De Eagle 8 is 7,98 meter lang, 2,90 meter breed en heeft een diepgang van 0,5 meter. De boot is geschikt voor maximaal 16 personen en heeft een maximaal motorvermogen van 350 pk.

*De bovengenoemde prijzen zijn vanaf prijzen zonder motor. Voor de Eagle 5 tot en met 6.7 is de standaard uitvoering in PVC, voor de Eagle 8 in hypalon.

Graag meer informatie over de

BRIG Rib’s?