BRIG Boten

Brig boten

BRIG dealer

Interesse in een BRIG RIB of boot? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn namelijk officiële verdeler van BRIG en kunnen advies geven over onderstaande modellen.

Meer over BRIG

BRIG is een toonaangevende fabrikant van Rigid Inflatable Boats (RIBs). Deze boten combineren de stabiliteit en duurzaamheid van een stijve romp met de drijfvermogenseigenschappen van opblaasbare tubes. Dit maakt ze uitermate geschikt voor verschillende maritieme activiteiten, waaronder recreatie, watersport, reddingsoperaties en professioneel gebruik. Luigiboats is met trots een officiële BRIG verdeler.

Rubberboot (soms benoemd als een opblaasboot of inflatable) is een lichtgewicht boot met stevige, opblaasbare tubes en een zachte bodem.

Een RIB rubberboot is een opblaasboot met een verharde bodem van polyester of aluminium.

Kenmerken van BRIG

Hoogwaardige materialen

BRIG staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen bij de constructie van hun boten en RIBs. Ze maken gebruik van duurzame rompen en kwalitatieve opblaasbare tubes, die bestand zijn tegen ruwe omstandigheden en de tand des tijds kunnen doorstaan.

Innovatieve ontwerpen

BRIG boten worden ontworpen met aandacht voor functionaliteit, prestaties en esthetiek. De boten hebben gestroomlijnde rompen en slimme indelingen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse activiteiten zoals varen, vissen, duiken en meer.

Veelzijdigheid

BRIG biedt een breed scala aan boten en RIB-modellen met verschillende groottes en configuraties. Of je nu op zoek bent naar een kleine boot voor persoonlijk gebruik of een grotere boot voor professioneel gebruik, er is steeds een BRIG-model dat aan je behoeften voldoet.

Comfort en veiligheid

De ontwerpen van BRIG boten omvatten vaak comfortabele zitplaatsen, opbergruimte en handige functies om het verblijf op het water zo aangenaam mogelijk te maken. Veiligheidsvoorzieningen zoals stevige handgrepen, bevestigingspunten voor reddingsvesten en antislipvloeren dragen bij aan de veiligheid van de opvarenden.

Prestaties

Dankzij de combinatie van de stijve romp en de opblaasbare tubes bieden BRIG boten uitstekende prestaties op het water. Ze kunnen hoge snelheden bereiken, scherpe bochten maken en bieden een stabiele vaarervaring, zelfs bij ruwe omstandigheden op zee.

Modulaire Accessoires

BRIG boten stellen eigenaren in staat om de boot aan te passen voor diverse activiteiten, waardoor ze veelzijdigheid biedt voor varen, vissen, en meer. Deze aanpasbaarheid verhoogt niet alleen het comfort, maar optimaliseert ook de ervaring op het water volgens individuele voorkeuren.

Modellen

Deze boten zijn ideaal voor gezinnen en vrienden die op zoek zijn naar een sportieve en comfortabele vaarervaring. Deze boten zijn geschikt voor een breed scala aan watersportactiviteiten, zoals varen, vissen, zwemmen en zonnebaden.

Eagle

BRIG Eagle 3.5

Eagle 3.5 – prijs vanaf  €13.150

De BRIG Eagle 3.5 is een compacte, sportieve RIB die geschikt is voor maximaal 4 personen. De boot is 3,5 meter lang, 1,78 meter breed en heeft een diepgang van 0,4 meter. De Eagle 3.5 is standaard uitgerust met een diepe V-vorm romp, een ruim zonnedek, een boegopstap met ankerrol, een ingebouwde brandstoftank van 33 liter, een stijlvol dashboard, een comfortabele zithoek en een ruime opbergruimte. De boot heeft een maximaal motorvermogen van 30 pk.

BRIG Eagle 4

Eagle 4 – prijs vanaf  €14.700

De BRIG Eagle 4 is een compacte, sportieve RIB die geschikt is voor maximaal 5 personen. De boot is 4 meter lang, 1,95 meter breed en heeft een diepgang van 0,4 meter. De Eagle 4 is standaard uitgerust met een diepe V-vorm romp, een ruim zonnedek, een boegopstap met ankerrol, een ingebouwde brandstoftank van 43 liter, een stijlvol dashboard, een comfortabele zithoek en een ruime opbergruimte. De boot heeft een maximaal motorvermogen van 60 pk.

Eagle 5 – prijs vanaf €21.600

De BRIG Eagle 5 is een compacte, sportieve RIB die geschikt is voor maximaal 7 personen. De boot is 4,8 meter lang, 2,3 meter breed en heeft een diepgang van 0,4 meter. De Eagle 5 is standaard uitgerust met een diepe V-vorm romp, een ruim zonnedek, een boegopstap met ankerrol, een ingebouwde brandstoftank van 90 liter, een stijlvol dashboard, een comfortabele zithoek en een ruime opbergruimte. De boot is geschikt voor maximaal 8 personen en heeft een maximaal motorvermogen van 115 pk.

Eagle 6 – prijs vanaf €27.400

De BRIG Eagle 6 is een luxe performance sports RIB voor het hele gezin, gebouwd met comfort, stijl en veiligheid in gedachten. Het is een elegante, compacte RIB met een sportieve uitstraling. De Eagle 6 is 5,95 meter lang, 2,4 meter breed en heeft een diepgang van 0,5 meter. De boot is geschikt voor maximaal 8 personen en heeft een maximaal motorvermogen van 150 pk.

Eagle 6.7 – prijs vanaf €34.550

De BRIG Eagle 6.7 is een luxe performance sports RIB voor het hele gezin, gebouwd met comfort, stijl en veiligheid in gedachten. Het is een elegante, ruime RIB met een sportieve uitstraling. De Eagle 6.7 is 6,70 meter lang, 2,55 meter breed en heeft een diepgang van 0,5 meter. De boot is geschikt voor maximaal 13 personen en heeft een maximaal motorvermogen van 225 pk.

Eagle 8 – vanaf €64.050

De BRIG Eagle 8 is een luxe performance sports RIB voor het hele gezin, gebouwd met comfort, stijl en veiligheid in gedachten. Het is een elegante, ruime RIB met een sportieve uitstraling. De Eagle 8 is 7,98 meter lang, 2,90 meter breed en heeft een diepgang van 0,5 meter. De boot is geschikt voor maximaal 16 personen en heeft een maximaal motorvermogen van 350 pk.

BRIG Eagle 10

Eagle 10 – vanaf €121.950

De BRIG Eagle 10 is een luxe performance sports RIB voor het hele gezin, gebouwd met comfort, stijl en veiligheid in gedachten. Het is een elegante, ruime RIB met een sportieve uitstraling. De Eagle 10 is 9,9 meter lang, 3,4 meter breed en heeft een diepgang van 0,5 meter. De boot is geschikt voor maximaal 20 personen en heeft een maximaal motorvermogen van 500 pk.

*De bovengenoemde prijzen zijn vanaf prijzen zonder motor. Voor de Eagle 5 tot en met 6.7 is de standaard uitvoering in PVC, voor de Eagle 8 in hypalon.

Navigator

BRIG Navigator 24

Navigator 24 – vanaf €51.265

De BRIG Navigator 24 is een veelzijdige RIB die geschikt is voor een breed scala aan activiteiten, waaronder vissen, watersport en familieplezier. De boot is 7,3 meter lang, 2,8 meter breed en heeft een diepgang van 0,5 meter. De Navigator 24 is geschikt voor maximaal 9 à 10 personen en heeft een maximaal motorvermogen van 250 pk.

BRIG Navigator N26H

Navigator 26 – vanaf €70.680

De BRIG Navigator 26 is een veelzijdige RIB die geschikt is voor een breed scala aan activiteiten, waaronder vissen, watersport en familieplezier. De boot is 8 meter lang, 2,9 meter breed en heeft een diepgang van 0,5 meter. De Navigator 26 is geschikt voor maximaal 9 à 13 personen en heeft een maximaal motorvermogen van 400 pk.

*De bovengenoemde prijzen zijn vanaf prijzen zonder motor. De Navigator 24 is standaard uitgevoerd in PVC, waar de Navigator 26 in hypalon wordt gemaakt.

Graag meer informatie over

BRIG boten?