Diensten

Welkom bij Luigiboats! Wij zijn er trots op om een breed scala aan hoogwaardige diensten aan te bieden voor alle liefhebbers van het water. Met onze jarenlange ervaring en expertise streven we ernaar om uw ervaring op het water zo soepel en plezierig mogelijk te maken. Ontdek hieronder onze diverse diensten:

Inkoop & verkoop

Bootbemiddeling voor jong gebruikte speedboten

Onderhoud

Onderhoud voor alle merken, binnen- & buitenmotoren.

Transport

Verkoop & onderhoud trailers, eenmalig transport

Reinigen

Reiniging van binnen- & buitenkant, aanbrengen van antifouling

Inkoop & verkoop

Bij Luigiboats bieden we een uitgebreide inkoop- en verkoopservice voor boten. Of u nu op zoek bent naar uw droomboot of uw huidige boot wilt verkopen, ons deskundige team staat voor u klaar.

Wij specialiseren ons in bootbemiddeling voor jong gebruikte speedboten, waardoor u verzekerd bent van eerlijke prijzen en uitstekende kwaliteit.

BRIG Eagle 6.7 H Black

Onderhoud

Het onderhouden van uw boot is essentieel voor een optimale prestatie en levensduur. Bij Luigiboats bieden we uitgebreide onderhoudsdiensten voor alle merken, zowel voor binnen- als buitenmotoren. Ons team van ervaren monteurs zorgt ervoor dat uw boot in topconditie blijft zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tijd op het water.

Winterstalling

Luigiboats biedt veilige winterstalling voor uw boot van oktober tot april. We maken uw boot winterklaar met reiniging, motoronderhoud en kleine reparaties. Onze winterstalling omvat beveiliging, vochtbeheer, accu-onderhoud en constante temperatuurregeling. 

BRIG Eagle 6.7 H Black

Mercury

Bij Luigiboats zijn we gepassioneerd door de kracht en betrouwbaarheid van Mercury motoren. Als erkende dealer van Mercury, een wereldwijd erkend merk in de maritieme industrie, bieden we hoogwaardige motoren die prestaties en duurzaamheid leveren waar u op kunt vertrouwen.

BRIG

Ontdek de veelzijdigheid van BRIG boten bij Luigiboats. Met een combinatie van stabiliteit en duurzaamheid zijn ze geschikt voor allerlei maritieme activiteiten. Als officiële BRIG dealer bieden wij deskundig advies op maat om de perfecte boot voor u te vinden.

Vragen?

Contacteer ons