Merken

Luigiboats dealerships

BRIG & Mercury in de kijker

Luigiboats, uw officiële dealer van premiummerken. Met trots zijn wij erkend dealer van BRIG en Mercury, toonaangevende namen in de maritieme wereld. Ontdek onze uitgebreide selectie en geniet van hoogwaardige producten voor een onvergetelijke vaarervaring.

 

BRIG

BRIG is een toonaangevende fabrikant van Rigid Inflatable Boats (RIBs). Deze boten combineren de stabiliteit en duurzaamheid van een stijve romp met de drijfvermogenseigenschappen van opblaasbare tubes. Dit maakt ze uitermate geschikt voor verschillende maritieme activiteiten, waaronder recreatie, watersport, reddingsoperaties en professioneel gebruik. Luigiboats is met trots een officiële BRIG verdeler.

Rubberboot (soms benoemd als een opblaasboot of inflatable) is een lichtgewicht boot met stevige, opblaasbare tubes en een zachte bodem.

Een RIB rubberboot is een opblaasboot met een verharde bodem van polyester of aluminium.

Mercury

Mercury, een toonaangevend merk in de maritieme industrie, staat bekend om zijn hoogwaardige motoren en bootaccessoires. Met een rijke geschiedenis van innovatie en betrouwbaarheid biedt Mercury een breed scala aan krachtige en efficiënte motoren die voldoen aan de behoeften van zowel recreatieve als professionele watersporters. Van betrouwbare prestaties tot geavanceerde technologieën, Mercury blijft een favoriete keuze voor liefhebbers van watersport over de hele wereld.

Graag meer informatie over

BRIG of Mercury boten?