Boot onderhoud & accessoires

Boot onderhoud

Uw boot laten onderhouden

Op geregelde tijdstippen uw boot onderhouden is nodig om grotere problemen te vermijden en de levensduur te verlengen. Hiervoor kan u bij Luigiboats terecht.

Onderhoud

Een boot onderhouden is specialistenwerken en kan al snel enkele uren in beslag nemen. Door onze jarenlange ervaring met speedboten en motorjachten, kunnen wij het onderhoud van uw boot op ons nemen. Zo bent u gerust dat dit door professionals gedaan is en kan u hierna weer verder genieten van ontspannende of sportieve boottochtjes op het water.

Ook verkopen en monteren we allerlei accessoires voor uw boot. Contacteer ons voor meer informatie.

Services boot onderhoud

Ontdek hieronder de diensten die we aanbieden om boten te onderhouden. Voor meer specifieke informatie, aarzel niet om ons te contacteren.

Motor onderhoud

Onderhoud aan binnen- & buitenmotoren van alle merken. Luigiboats is tevens gespecialiseerd in Mercury/Mercruiser en Volvo Penta maar heeft kennis van alle merken.

Reinigen

Om een boot in topconditie te houden is een grondige schoonmaakbeurt meer dan nodig. Zeker voor winterstalling is dit een must.

Polijsten

Na een volledige reiniging en controle op mogelijke reparatiepunten, kan de boot door ons gepolijst worden zodat hij er weer als nieuw uitziet.

Antifouling aanbrengen

Door het aanbrengen van een speciale coating is uw boot beter beschermd tegen het aangroeien van algen, wier of allerlei schelpen.

Polyester reparaties

Krassen, scheuren en gaten in een boot dienen best professioneel gedicht worden. Luigiboats is gespecialiseerd in de technieken om reparaties uit te voeren op polyester ondergronden.

Transport

Uw boot verplaatsen is geen eenvoudige klus. Afhankelijk van het gewicht van boot en trailer is er ook een extra rijbewijs nodig. Luigiboats biedt boottransport aan,  met onze trailers als met uw eigen trailer.

Accessoires

Accessoires toevoegen aan een boot, zorgt ervoor dat je deze volledig kan laten uitrusten naar jouw voorkeuren. Sportieve plannen? Dan is een uitbreiding met wakeboardtowers ideaal. Muziekliefhebber? Dan is een muziekinstallatie zeker een meerwaarde voor jou. Voor de installatie van deze en andere accessoires kan je terecht bij Luigiboats.

Boot accessoires

Naast onderhoud kan u bij ons ook terecht voor allerlei andere herstellingen, installaties en accessoires. Contacteer ons bij vragen.

Interieur

Voor allerlei interieurherstellingen of een volledige vernieuwing van uw bootinterieur op maat, kan u terecht bij Luigiboats. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vloeren

Wij plaatsen hoogwaardige antislip vloerbedekking op maat van uw boot. Zowel water- als vuilafstotend en gemakkelijk te reiniging om steeds een schone en veilige ondergrond te garanderen.

Apparatuur & muziekinstallaties

Breed gamma aan navigatieapparatuur, meters, tellers en audio-installaties die perfect aansluiten bij uw boot. Uitsluitend hoogwaardige en betrouwbare merken.

Trailers

Naast boten onderhouden en herstellen wij ook boot- & jetskitrailers. Hiernaast zijn wij ook officiële verdeler van PEGA, Vlemmix en Freewheel trailers.

JOBE producten

Als officiële JOBE-verdeler bieden wij het uitgebreide assortiment hoogwaardige accessoires. Van comfortabele zwemvesten en wetsuits tot funtubes en sub boards en zoveel meer.

Wakeboardtowers & biminitops

Luigiboats is gespecialiseerd in het leveren en installeren van wakeboardtowers. Kies voor optimale prestaties en veiligheid tijdens het wakeboarden.

Heeft uw boot een

onderhoud nodig?